Önkormányzati tulajdonban lévő ingatlanok fejlesztése – MFP-ÖTIK/2021

Magyar falu program keretében meghirdetett

Önkormányzati tulajdonban lévő ingatlanok fejlesztése – 2021. pályázat

MFP-ÖTIK/2021

 

Támogató:                           Miniszterelnökség

Lebonyolító:                        Magyar Államkincstár

Kedvezményezett:               Várbalog Község Önkormányzata

Támogatás összege:             12 062 372 Ft

Pályázati azonosító:             3284884146

Projekt kezdés:                    2022.01.01.

Projekt tervezett befejezése: 2022.12.31.

Projekt rövid bemutatása:     A projekt célja az önkormányzat tulajdonában lévő, 1960-ban átadott művelődési házunk belső felújítása, korszerűsítése volt. Az akkor korszerűnek számító, mára azonban elavult és leromlott állapotú épület településünk kijelölt közösségi színtereként működik, így használatára nagy igény mutatkozik, mind a helyi lakosság, mind a helyi civilek részéről. A projekt keretében elbontásra került az előtér funkciótlan, mára veszélyessé váló vas-szerkezetű fala, s kialakítottak egy külső bejárattal is ellátott, polcokkal berendezett raktárhelyiséget. A régi elektromos hálózat megújítása mellett korszerű LED lámpatestekre cserélték a régi neon armaturákat. A támogatásnak köszönhetően jó minőségű padló burkolatot kapott a rendezvényterem és az előadótermünk. Végezetül az épület teljes belső festése is megtörtént.

A projekt eredményeként egy megújult, a mai kor elvárásainak megfelelő, a közösségi színtér funkciójához illeszkedő épületet kapott településünk, ahová jó érzéssel léphetnek be a látogatók.

Next Post

Meghívó képviselő-testületi ülésre 2022 02. 02.

pén jan 28 , 2022
Értesítem, hogy Várbalog Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2022 február 2-án 15 óra 30 perckor képviselő-testületi ülést tart az önkormányzat tanácskozó termében, melyre ezúton tisztelettel meghívom.   Napirendi pontok:   Várbalog Község Önkormányzata településrendezési eszközeinek felülvizsgálata Előterjesztő:               Frank Anita polgármester         Rendezési terv módosítási eljárás indításának helyi szabályairól szóló eljárásrend […]