Testvértelepülési programok és együttműködések BGA Zrt – TTP-KP-1-2022

Nemzetpolitikai célú támogatások terhére előirányzott támogatás keretében Testvértelepülési programok és együttműködések címmel meghirdetett

„Magyar-magyar kapcsolok támogatása – Közös programok az Összetartozás jegyében” című pályázat

 

Támogató:                           Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.

Lebonyolító:                        Magyar Államkincstár

Kedvezményezett:               Várbalog Község Önkormányzata

Támogatás összege:             1 000 000 Ft

Pályázati azonosító:             TTP-KP-1-2022/1-000105

Projekt kezdés:                    2022.01.01.

Projekt tervezett befejezése: 2022.12.31.

Projekt rövid bemutatása:     A (Nemezti) Összetartozás jegyében sikerült kettő közös programot megvalósítani a rétei testvértelepülésünk delegációjával. A várbalogi búcsúhoz (Pünkösd) igazítva a helyi civilekkel összefogva tudtuk meggyújtani az Összetartozás Tüzét a várbalogi Trianon kereszt előtt. A hétvégét pünkösdiszentmise, és családoknak szóló programok tették teljessé.

Augusztusban a rétei sportkör és a tűzoltó egyesület részvételével sikerült megünnepelnünk a felújított várbalogi sportöltöző átadását. A rendezvény fő eseménye a Fradi Öregfiúk összecsapása volt a helyi futballcsapattal.

Ősszel Rétén gyűlünk össze, hogy megünnepeljük kapcsolatunkat, és megemlékezzünk a magyar szabadság 1849-es hőseiről, a rétei hősi emlékmű megkoszorúzásakor.

Next Post

Rendőrségi fogadóóra

sze dec 7 , 2022
Körzeti megbízott rendőr fogadóórája Boros Attila r. zls.      Várbalog község körzeti megbízott ELÉRHETŐSÉG BorosA@gyor.police.hu +36 30/33 98 841 Fogadóóra: Minden hónap utolsó hét keddi napján 10:30-11:30 óra között Várbalog Polgármesteri Hivatal (Várbalog, Fő út 1. szám) Elfoglaltság esetén a körzeti megbízottat helyettesítik. Related posts: Testvértelepülési programok és együttműködések […]