Szünetel a személyes ügyfélfogadás

KÖZLEMÉNY

A járványügyi helyzetre tekintettel a Jánossomorjai Közös Önkormányzati Hivatal székhelyén (Jánossomorja) és kirendeltségén (Újrónafő, Várbalog)

a személyes ügyfélfogadás
2021. március 8-tól határozatlan ideig szünetel.

Személyesen kizárólag azon ügyekben lehetséges, ahol a személyes megjelenést jogszabály kötelezővé teszi (pl. egyes anyakönyvi ügyek, személyes nyilatkozattételek). A személyes ügyfélfogadás ebben az esetben is kizárólag előzetes – telefonon vagy e-mail útján történő – egyeztetés alapján lehetséges.

Az elektronikus ügyintézés, illetve a telefonon és e-mailben történő tájékoztatás, kapcsolattartás továbbra is rendelkezésre áll az ügyfelek részére. Az ügyintézők a város/község honlapján található telefonszámon és e-mail címen a Hivatal nyitvatartási idejében elérhetőek.

A benyújtani kívánt dokumentumokat elektronikus vagy postai úton fogadja a Hivatal.

Az egyes papír alapú nyomtatványok igénylése érdekében szíveskedjenek a 96/226-035-ös telefonszámot hívni.

Megértésüket és közreműködésüket köszönjük.

Jánossomorja, 2021. március 6.

dr. Péntek Tímea s.k.
jegyző

 

Next Post

Óvodai beíratás

szo márc 27 , 2021
HIRDETMÉNY Értesítjük a Tisztelt Szülőket, hogy a 2021/2022-es nevelési évre az   ÓVODÁS KORÚ GYERMEKEK JELENTKEZÉSE   a Jánossomorjai Aranykapu Óvodába a következő időpontokban történik:   április 20-án (kedden) 08.00 – 15.00 óráig, április 21-én (szerdán) 08.00 – 13.00 óráig.   Ezeken a napokon kell jelentkeztetni azokat a gyermekeket az […]