Ügyfélfogadás szünetel

KÖZLEMÉNY

 

A koronavírus-fertőzés megelőzése, lassítása érdekében az alábbi intézkedéseket léptetem életben a Jánossomorjai Közös Önkormányzati Hivatalban:

 

A Jánossomorjai Közös Önkormányzati Hivatal székhelyén és kirendeltségén (Újrónafő, Várbalog) a személyes ügyfélfogadás

2020. március 17-től határozatlan ideig szünetel.

 

A pénztári nyitvatartási időről később adunk tájékoztatást.

Az elektronikus ügyintézés illetve a telefonon és e-mailben történő tájékoztatás, kapcsolattartás továbbra is rendelkezésre áll az ügyfelek részére.

Személyes megjelenés kizárólag abban az esetben lehetséges, amennyiben azt jogszabály kötelezően előírja.

 

Amennyiben jogszabályban kötelező módon, személyesen jelenik meg a Jánossomorjai Közös Önkormányzati Hivatalban kérem, hogy a kihelyezett kézfertőtlenítőt haladéktalanul vegye igénybe.

Az anyakönyvi események (házasságkötés) létszámát további rendelkezésig, határozatlan ideig 15 főben határozzuk meg. A különleges jogrend időtartama alatt 15 főnél nagyobb létszámú anyakönyvi eseményt a Hivatal nem bonyolít le.

Jelen intézkedés hatálya kiterjed a Jánossomorjai Közös Önkormányzati Hivatal Kirendeltségének újrónafői (9244 Újrónafő, Szabadság utca 03.), illetve várbalogi (9243 Várbalog, Fő utca 01.) telephelyeire is.

 

Jelen intézkedés visszavonásig érvényes.

 

Jánossomorja, 2020. március 16.

                                                                                               dr. Péntek Tímea s.k.

 

Next Post

Kijárási korlátozás a húsvéti ünnepek idején

pén ápr 10 , 2020
Kedves albertkázméri és várbalogi lakosok! Orbán Viktor miniszterelnök úr bejelentése alapján a KIJÁRÁSI KORLÁTOZÁS a húsvéti ünnepek idején és azt követően is változatlan formában és határozatlan ideig érvényben marad! Áttekintettem az eddig helyben meghozott veszélyhelyzeti intézkedéseket, szükségesnek, arányosnak és elégségesnek látom őket, így azokon jelen esetben nem változtatok. Tisztelettel kérem […]