Felhívás kutak engedélyeztetésének meghosszabbításáról

A Jánossomorjai Közös Önkormányzati Hivatal értesíti a lakosságot, hogy a már meglévő, engedély nélküli kutak, felszín alatt vízkivételt biztosító létesítmények engedélyeztetési határidejét meghosszabbították, így a kutakra bírság kiszabása nélkül fennmaradási engedély 2023. december 31-ig kérhető.

 

A rendelkezés értelmezése szerint a felszín alatti vízkivételt biztosító, engedély nélkül létesített vagy üzemeltetett vízi létesítményeknek a hatóság felé, bírság kiszabása nélküli bejelentésére a jogalkotó a kérelmezőnek a jelenleginél három évvel hosszabb határidőt biztosít. Így az illegálisan kialakított és használt kutak utólagos engedélyeztetése az eddigi, 2020. december 31-ig tartó határidő helyett 2023. december 31-ig kezdeményezhető bírság mentesen. A határidő meghosszabbítását a már folyamatban lévő eljárásokban is alkalmazni kell.

Next Post

Trianon 100. évforduló - Megemlékezés Várbalogon

pén jún 5 , 2020
Related posts: Felhívás Várbalog község közigazgatási területén való eb összeírásra Pályázati felhívás civil szervezetek részére BURSA HUNGARICA Pályázati Felhívás 2022 BURSA HUNGARICA Pályázati Felhívás